Besjæl din virksomhed

Ok. Din virksomhed gør en forskel. Den er vigtig. Helt sikkert… Men hvorfor beskrives den så med den samme, forventelige, fortærskede politisk-korrekte forskel som alle andre?

Markedet er fyldt med falske profeter, der kan fortælle dig, hvor vigtigt det er, at du melder dig ind under den ene eller anden fane eller trend. Men hvad nu, hvis det slet ikke er nødvendigt? Hvad nu hvis virksomheden i sig selv, dybt inde i sit inderste i kombinationen af historik, metode, produkt, verdenssyn og drive havde en personlighed, et løfte og en mission, der ikke var gummiord og business-as-usual?

Hvordan differentierer man sin virksomhed i en verden, hvor modeord og populistiske bevægelser er blevet standard? Hvorfor er det mindst bæredygtige ord i hele verden ”bæredygtighed”? Hvorfor er det ikke en fordel bare at bekende grøn kulør, men fortælle om modtagerens egen fordel ved at dele verden med dig?

Det har aldrig været lettere at differentiere sin virksomhed, men det kræver, at du tør være ærlig. Til gengæld har det aldrig været sværere at modstå fristelsen til at ryge i samme retning som alle de andre på en vej, som enten er helt kridt hvidt eller helt forbandet sort.

I dette foredrag ser vi på, hvordan man kan skabe løfter og sammenhænge, der bliver både meningsfulde og værdifulde, hvordan du bryder med forventningen om at være ens, og hvordan din virksomhed kan gøre sig fri til at blive sig selv. Undervejs inddrages I i en diskussion om mulige veje og de mange noksagtheder, der kan være gift for værdien af virksomheden – både i markedet og som employer brand.

I foredraget skaber vi ikke sjælen, men vi forbereder de steder, man kunne kigge for at finde den.

Varighed: Kan skabes i længden 1 – 2 timer afhængig af, hvor megen inspiration I ønsker at stå tilbage med.


Af ord er du kommet. Til ord skal du blive. 

BESJÆLING® er et registreret varemærke, der tilhører HAPTIC.