Om workshops med Bo Bomuld

Bo Bomulds workshop Besjælinger giver den gode energi, inspiration og lyst til at være nærværende i dét, I lover – og dét, I er

BESJÆLING® er mit ord for den måde, jeg rejser ind i produkter, mennesker, målgrupper, services og områder på. I denne proces er meningen at åbenbare og prioritere de virkelige fordele, der findes i dét, du gerne vil give folk. Besjæling gør det muligt at sige tingene, så de kan mærkes af modtageren. I en workshop Besjæling arbejder vi sammen med at formulere både dét, vi ved, og dét, vi gerne ville vide – og forene det til en vej frem.

Jeg plejer at sige, at kommunikation er et biprodukt af ærlighed. For at det virker, skal du sige det på en måde, så modtageren får lyst til at komme tættere på, prøve, at få mere at vide eller måske ligefrem at købe. Men før du kan sælge dit tilbud med sjæl, kræver det, at du først får et overblik over alle de gode ting, dit brand, produkt, kommune eller tilbud indeholder, så kommunikationen kan prioriteres, og budskaber kan fortælles åbent og modtagervendt.

En Workshop Besjæling® består både af overordnede inspirationsudsigter og mange forskellige former for dialog og indsatser fra de deltagende – fra lukkede live-SMS afstemninger over gruppearbejder og til soloskrivning. Meningen er at få jer til at blive mere præcise og fokuserede omkring dét, I gør – og dét, I er. Længden kan variere fra 2 timer til hele dage afhængig af, hvor detaljeret I ønsker, at resultatet skal være.

Det har aldrig før været så givende at se sig selv i spejlet.

Besjæl dit produkt

Besjæl dit talent

Besjæl din afdeling

Besjæl din virksomhed

Besjæl din strategi

 

 


Af ord er du kommet. Til ord skal du blive. 

BESJÆLING® er et registreret varemærke, der tilhører HAPTIC.